Locatie

Project Keizerhof is kleinschalig, met veel ruimte voor groen. Het plan wordt ontsloten door middel van een weg voor bestemmingsverkeer. Dit creëert een uniek hofje aan de Zandweg. De ontsluiting voor autoverkeer vindt plaats via het naastgelegen plan richting de Castellumlaan.

Unieke locatie tussen het Groen Hart en stedelijk Utrecht
De Meern ligt uniek tussen het stedelijk gebied van Utrecht en het Groene Hart van Nederland. De dorpskern met haar Marekerk, diverse voorzieningen en ligging aan de Leidsche Rijn staan garant voor een comfortabele en fijne leefomgeving.

Naast de Marekerk is bovendien eind 2017 een mooi nieuw plein geopend. Ook zijn de omliggende woonlocaties gerealiseerd, wat zorgt voor een gezellige levendigheid in de directe omgeving.Met de auto
De Meern ligt tussen de A12 en de A2 en is zeer goed bereikbaar met de auto. Via de Castellumlaan ben je binnen 5 minuten op de A12. Met 15 minuten kan je in de binnenstad van Utrecht zijn. Werken in Utrecht? Aan de reistijd zal het niet liggen.

Met het OV
Ook met het openbaar vervoer is De Meern goed bereikbaar. Op loopafstand van het plangebied ligt een busstation. Bussen van en naar de Utrechtse binnenstad, de universiteitswijk De Uithof rijden zeer frequent. Met 20 minuten ben je in hartje Utrecht.

Met de fiets
Een speciaal aangelegde fietsroute van het Utrechtse Domplein naar de Meernbrug zorgt voor het nodige fietsplezier. Even winkelen of een terrasje pakken in Utrecht is dus zo gedaan!

 

Inschrijven

Contact Verkoop

De Koning makelaars
Zandweg 141
3454 HA De Meern

030-3079020
nieuwbouw@dekoningwonen.nl